Uitslag clubkampioenschap 2023/2024

De finale van ons clubkampioenschap 2023/2024 was een mooie en gezellige afsluiter van het seizoen! 🤩 Het was een geweldige dag en een spannend kampioenschap! De dag werd afgesloten met een drankje en borrelhapjes 🥳

Wij feliciteren onze vier clubkampioenen:

🏆 Pony’s springen: Sienna Sins met Milika

🏆 Pony’s dressuur: Roos Blaas met Lorenzo B

🏆 Paarden springen: Anouchka Marinissen met Timson

🏆 Paarden dressuur: Iris van der Eijk met Vigard

Heel veel dank aan de vrijwilligers, deelnemers, enthousiaste supporters, juryleden en De Kroo Ruitersport voor dit super leuke seizoen! 💛

Overige informatie clubwedstrijden

Dressuur

Door mee te doen aan de clubwedstrijden kun je in aanmerking komen om clubkampioen te worden.

Dit werkt als volgt:
In totaal moet je drie van de vier wedstrijden meerijden. De laatste wedstrijd is verplicht. De punten van de laatste wedstrijd en de twee hoogste scores van de overige wedstrijden worden meegeteld. De ruitercombinatie met de hoogste score wordt clubkampioen.

Let op: wanneer er twee proeven gereden worden telt het resultaat van de eerste proef mee voor het kampioenschap.

In totaal zijn er bij de dressuur twee kampioenen:
– Kampioen dressuur eigen pony’s
– Kampioen dressuur eigen paarden

Springen

Tijdens de clubwedstrijden is er ook de mogelijkheid om te springen. Bij het springen kun je ook mee strijden voor het clubkampioenschap. In totaal moet je drie van de vier wedstrijden meerijden. De laatste wedstrijd is verplicht. De punten van de laatste wedstrijd en de twee hoogste scores van de overige wedstrijden worden meegeteld. De ruitercombinatie met de hoogste score wordt clubkampioen. Het springreglement van de KNHS is van toepassing op de puntentelling.

Er zijn twee kampioenen bij het springen:
– Kampioen springen eigen pony’s
– Kampioen springen eigen paarden

Het kan zijn dat er een seizoen is dat niet alle clubkampioenschappen worden uitgereikt. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld geen deelnemers zijn geweest of dat de deelnemers niet voldoende proeven hebben gereden.

Meedoen maar geen lid?

Het is mogelijk om éénmalig mee te doen met onze clubwedstrijden wanneer je geen lid bent. Wil je daarna weer deelnemen, dan is lidmaatschap verplicht.

Opgeven

Stuur een mail naar wedstrijdsecretariaatrvseros@hotmail.com . Opgeven kan tot een week van te voren. Deelname voor leden is €5,00. Niet leden betalen €7,-.