Uitslag clubwedstrijden 2019/2020

De finalewedstrijd van het Clubkampioenschap 2019/2020. Helaas geen fantastische weersomstandigheden, maar we hebben onze clubwedstrijden bij Manege de Eendracht toch feestelijk af kunnen sluiten. We willen iedereen die is gekomen en/of heeft geholpen enorm bedanken, maar we begrijpen natuurlijk ook dat dit niet voor iedereen mogelijk was. De finalewedstrijd werd afgesloten met een verloting, een gezellige borrel en natuurlijk het bekend maken van de Clubkampioenen! Van harte gefeliciteerd!!Ook werden Joke Goeree en Derk Ridderbos in het zonnetje gezet voor de fijne samenwerking en alle hulp bij de Eendracht.

Clubkampioen springen pony’s: Anouchka Marinissen

Clubkampioen springen paarden: Rafaéla van de IJssel

Clubkampioen dressuur pony’s: Ryan van der Veeken

Clubkampioen dressuur paarden: Ersilia Fioratti

Van harte gefeliciteerd!

Overige informatie clubwedstrijden

Dressuur

Door mee te doen aan de clubwedstrijden kun je in aanmerking komen om clubkampioen te worden.

Dit werkt als volgt:
In totaal moet je drie van de vier wedstrijden meerijden. De laatste wedstrijd is verplicht.  De punten van de laatste wedstrijd en de twee hoogste scores van de overige wedstrijden worden meegeteld. De ruiter met de hoogste score wordt clubkampioen.

Let op: wanneer er twee proeven gereden worden telt het resultaat van de eerste proef mee voor het kampioenschap.

In totaal zijn er bij de dressuur twee kampioenen:
– Kampioen dressuur eigen pony’s
– Kampioen dressuur eigen paarden

Springen

Tijdens de clubwedstrijden is er ook de mogelijkheid om te springen. Bij het springen kun je ook mee strijden voor het clubkampioenschap. Drie van de vier wedstrijden moeten verreden worden.

Er zijn twee kampioenen bij het springen:
– Kampioen springen eigen pony’s
– Kampioen springen eigen paarden

Het kan zijn dat er een seizoen is dat niet alle clubkampioenschappen worden uitgereikt. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld geen deelnemers zijn geweest of dat de deelnemers niet voldoende proeven hebben gereden.

Meedoen maar geen lid?

Het is mogelijk om éénmalig mee te doen met onze clubwedstrijden wanneer je geen lid bent.  Wil je daarna weer deelnemen, dan is lidmaatschap verplicht.

Opgeven

Stuur een mail naar wedstrijdsecretariaatrvseros@hotmail.com . Opgeven kan tot een week van te voren. Deelname voor leden is €3,50. Niet leden betalen €5,-.