Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Lijkt het je leuk om ons te helpen bij het voorbereiden en organiseren van wedstrijden en andere activiteiten? Meld je dan nu aan via seros.vivian@outlook.com! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste (niet-)leden die zo nu en dan een paar uur willen bijspringen. Wij zorgen voor eten en drinken. Maar wat houdt vrijwilliger zijn precies in?

Ringmeester

Op een wedstrijddag zelf staan er vrijwilligers als ringmeester naast de ring (max 3 uur) waar de deelnemers zich aan moeten melden. De ringmeester heeft een lijst met de deelnemers en bijbehorende tijden en heeft direct contact met het bestuur wanneer er spontane wijzigingen plaatsvinden. De ringmeester geeft een seintje aan de deelnemers wanneer ze mogen starten of wanneer het in- of uitloopt. Mocht een deelnemer vragen hebben, dan kan hij/zij bij de ringmeester terecht. Mest opruimen is ook een taak van de ringmeester, zo houden we het terrein van de Kroo Ruitersport netjes schoon. En ja, zeker in het outdoor seizoen kan het voorkomen dat het een keertje regent ..

Procotol ophaler/hekkensluiter

Tijdens de wedstrijden moeten de protocollen opgehaald worden en naar het secretariaat gebracht worden, zodat ze snel verwerkt kunnen worden in het uitslagensysteem. Daarnaast hebben we ook, bij drukbezette outdoor wedstrijden, hulp nodig om de ring te sluiten en te openen na iedere proef.

Parcourshulp

Als parcourshulp help je de parcoursbouwer tijdens de wedstrijd. Na iedere rubriek dienen de hindernissen verhoogd te worden. Daarnaast leg je de balken terug in de lepels wanneer deze gevallen zijn.

Schrijver

Tijdens de wedstrijden moeten de protocollen ingevuld worden. Soms neemt een jury zelf een schrijver mee en soms regelen wij een schrijver. Het schrijven tijdens een wedstrijd is leuk en leerzaam.

Speaker

Tijdens de wedstrijden worden de deelnemers omgeroepen door de speaker. De speaker stelt de deelnemer voor aan het publiek en de jury en meldt na de proef of het parcours de behaalde score.