Uit het gesprek met de nieuwe eigenaren van manege de Eendracht is onder andere naar voren gekomen dat de manege vanaf 1 maart verbouwd gaat worden, waardoor wij als vereniging niet in de gelegenheid zijn om onze outdoor activiteiten, zoals KNHS wedstrijden, clubwedstrijden en eventuele clinics, te organiseren bij de Eendracht.
Het belangrijkste voor ons op dit moment is dat R.V. Sé-Ros gewoon blijft bestaan en dat alle leden lid kunnen blijven, en dat wij momenteel de opties aan het bekijken/uitwerken zijn om onze activiteiten elders voort te zetten.
Hier komen wij zo spoedig mogelijk op terug!
Daarnaast willen wij jullie op de hoogte brengen dat onze finalewedstrijd van de clubwedstrijden 2019/2020 zal plaatsvinden op zondag 16 februari bij manege De Eendracht. Jullie kunnen je daarvoor tot 10 februari opgeven door een mailtje te sturen naar: wedstrijdsecretariaatrvseros@hotmail.com
En onze KNHS wedstrijd van 23 februari gaat ook gewoon door bij manege De Eendracht, opgeven hiervoor kan via mijnKNHS.
Wij hopen op grote deelname aan beide evenementen, zodat wij het tijdperk bij De Eendracht heel mooi kunnen afsluiten en dat wij met volle enthousiasme de toekomst tegemoet kunnen zien.